Az alábbiakban egy korábbi érettségi időszakból közlök egy köszönőlevelet, amely jól esett és megerősített abban, amit csinálok.
Ime a levél:
Tisztelt Tanár úr! Tegnap szóbeliztem emelt szinten fizikából és csak szeretném elmondani, hogy Ön nélkül nem ment volna ilyen jól. A videók nagyon sokat segítettek, főleg mivel az iskolánkban pont a fizika szertár van leharcolva, így 1-2 kísérlet kivételével nem tudtam elvégezni a méréseket. A szóbeli jól sikerült a rezgésidős mérést kaptam, de bármelyik jöhetett volna a videók alapján mindegyikre fel voltam készülve. Nem tudom mennyien szánják rá az időt és írnak egy e-mailt vagy legalább egy kommentet a Youtube-on, de azt mindenképpen szeretném megemlíteni, hogy itt Budapesten nem találkoztam olyan érettségizővel (pedig vagy 20-25 diákkal beszéltem) aki ne ismerte volna Juhász László videóit és ne mondta volna hogy életmentő de minimum "marha jó" volt. Szóval szeretném nagyon megköszönni a munkásságát a magam és minden diáktársam nevében Tanár úr. Minden jót, Péter Gergely

Egy másik levél a 2014-es vizsgaidőszakból:
Tisztelt Juhász László!
Ma tudtam meg az eredményt, az emelt fizika szóbelin 50/50-et értem el.
Ehhez kellett az a biztonság, amelyet a videók adtak. Tudtam, hogy akármelyik tételt is húzom, el fogom tudni végezni a mérést.
Üdvözlettel: Biricz András

Levél a 2015-ös vizsgaidőszak után:

Tisztelt Juhász László!

Ebben a levélben szeretném megköszönni mindazt a segítséget, amit az ön videói nyújtottak számomra!
Bár a nehézségi gyorsulásos mérést kaptam, ami szinte magától értetődő kísérlet, mégis szükségem volt a vizsgán mindarra a magabiztosságra, amit a felvételek megnézésével tudtam csak megszerezni.
Az pedig, hogy február vége óta tanulom csupán a fizikát - melyet utoljára 2011-ben oktattak számomra a gimnáziumban, mikor 10-es voltam -, mutatja igazán, mennyire kellett nekem ez a videósorozat. A kísérleteket egyébként nem volt hol elvégeznem, egy részét magamnak tákoltam össze házi eszközökből, hogy lássam miképpen zajlik elvégzésük a gyakorlatban. :D
A szóbelim 47/50 lett, aminek elképesztően örülök.
Mégegyszer köszönet a segítségért!

Tisztelettel
Illésy Attila

Egy újabb kedves levél a 2017-es vizsgaidőszak után:

Tisztelt Juhász László!

Köszönöm munkáját! Az Ön által készített videók segítségével 50-ből 48 pontot kaptam a szóbeli érettségin, így meglett a 80%, ami minden várakozásomat felülmúlta! Az ELTE TKK matematika-fizika szakára jelentkeztem. Szeretnék én is olyan elhivatott lenni mint Ön, és mint eddigi tanáraim, akiknek a tanárság nem csak egy szakma.

Tisztelettel és köszönettel:
Szabó Attila József

A következő képet a youtube statisztikából mentettem le és az látható rajta, hogy a 2013-as tanévben a fizika videókat mintegy 194000 percet nézték, volt olyan nap, amikor több, mint 4000 volt a látogatottság.

Az alábbi statisztikán az látható, hogy az összes megtekintéseknek kb. egynegyede esik a 24 év alatti életkorba, 75 %-a ennél idősebb, tehát tanár kollégák is nézik a kísérleteket, talán órákon is a diákokkal. (Van olyan információ, miszerint volt olyan vizsgáztató tanár, aki ez alapján "készült" a vizsgára.)